Nieuwsbrief Corona

Gezien de ontwikkelingen ivm het Corona virus zijn wij net als vele anderen verplicht onze lessen “on hold“ te zetten.

Iedereen weet ondertussen welke voorzorgen ze moeten nemen, dus daar wil ik in deze brief niet verder over uitweiden. Wel hoop ik dat de mensen hun verantwoordelijkheid nemen en dat als ze de voorzorgen niet voor zichzelf nemen, ze het tenminste doen voor de geliefden rond hun.

Om deze tijd niet verloren te laten gaan hebben we deze gebruikt om een nieuw beginners en inloop programma te ontwikkelen voor nieuwe leden, als voor leden die soms wat minder kunnen komen. De nadruk is gelegd op een sterke basis waar men altijd op kan terugvallen, in het 2de deel aangevuld met technieken die systematisch worden toegevoegd.
Zodra we groen licht krijgen, starten we met deze reeks, dus voor de geïnteresseerden hou zeker onze kanalen in de gaten voor de heropstart van de lessen!

Voor onze leden gaan we een aparte video reeks maken met oefeningen om thuis te trainen. Vergeet niet dat we een blogpost hebben om thuis te trainen en dat er op ons YouTube kanaal ook een paar filmpjes te vinden zijn die je kunnen helpen.

Laten we hopen dat we deze crisis snel onder controle hebben en we terug kunnen genieten van alle geneugten van het leven.

In tussentijd wensen we iedereen een goede gezondheid toe en hopelijk snel weer op de les.

Be safe 🙏

Chi Fei

Eén antwoord op “Nieuwsbrief Corona”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *