Een terugblik van 2018 en wat de toekomst ons brengt.

Als ik terugblik op afgelopen jaar, is het fantastisch te zien dat we als groep blijven groeien. Niet enkel in aantal, maar vooral in kennis en gedrevenheid.

Waar we 3 jaar geleden begonnen zijn met een groep die een nieuwe richting wilden ingaan, is deze ondertussen ook gegroeid met leden die weinig of geen ervaring in het Ving Tsun hadden.

Het is leuk te zien dat we ook deze mensen kunnen prikkelen en dit sterkt ons te meer in wat wij doen en willen bereiken met onze club.

De grootste verandering was natuurlijk onze verhuis naar de Topsportschool, het gaf ons de mogelijkheid om de lessen op 1 locatie te geven en dit in een topsportaccommodatie!

Bijkomend hebben we de lesuren ook kunnen opdrijven naar 2h i.p.v. 1,5h zonder dat dit een verhoging bracht van het lidgeld.

Dit geeft ons meer tijd om te werken aan de basics en dieper in te gaan op de oefeningen.

Wat volgend jaar betreft, streven we naar meer en beter. Dit niet noodzakelijk in het aantal leden maar vooral in de kwaliteit en opvolging van de lessen en leden.

Zo zullen we tijdens de basics regelmatig iemand apart nemen om aan hun werkpunten te schaven en willen we nog meer werken aan het praktiseren van onze stijl.

We gaan ook een nieuw programma opstellen voor beginnende leden, om hen zo gemakkelijker in de groep te integreren.

Wat het lessenrooster betreft gaat er een kleine verandering komen. Vanaf 2019 gaat de les van woensdag naar dinsdag verschoven worden, de trainingsuren blijven van 20h tot 22h. De zaterdag les blijft van 9h tot 11h.

Houd er rekening mee dat hierdoor de 1ste les van het nieuwe jaar op zaterdag 5 januari is!

Ten slotte nog even volgende opmerking. Tijdens de kerstvakantie blijven we gewoon verder trainen. Al valt nieuwjaarsdag (begrijpelijk) weg!

Tot op de les!

Chi Fei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *