Een nieuwe blik op de toekomst

Tussen de volgende nieuwsbrief voor de trainingen na 8 mei, wil ik dit toch nog even kwijt. Wij zijn bij de gelukkigen die niet afhankelijk zijn van een groot aantal leden, maar…

Meer en meer moet je tot de vaststelling komen dat de huidige maatregelen een doodsteek zijn voor onze samenleving. Er komt eindelijk hoop voor de horeca en contactberoepen, al komt dit voor vele zaken waarschijnlijk te laat.

Ook cultuur en sport heeft het zwaar te verduren, zelfs zo dat vele gevestigde waarden hun deuren definitief moeten sluiten. Het blijft een spijtige zaak dat mensen met een passie voor hun zaak door deze crisis hun droom zien uiteenspatten.

Ik mag hopen dat deze mensen de kracht vinden om opnieuw te starten.
Iedereen heeft een passie/ontspanning nodig om de dagelijkse stress van zich af te schudden of heeft een moment van “me-time” verdiend om zijn/haar geest tot “zen” te brengen.

Cultuur en sport is onmisbaar om een gelukkig en gezond leven te leiden, niet alleen voor de fysieke voordelen, maar misschien nog meer om een gezonde geest te behouden.

Laten we daarom deze mensen en hun passie niet verloren gaan en steun ze door terug te gaan, zodra dit weer mogelijk is.

Sportclubs, yoga studio’s, dans studio’s,… wie dan ook, ik ben er zeker van dat iedereen zijn best doet om dit in een zo veilig mogelijke manier te laten doorgaan.

De zomer komt eraan, laten we hiervan gebruik maken om een nieuwe (her)start te nemen.

Sharing is caring

Chi Fei

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.